Selecteer een pagina

Communication ARTS: freelance marketing & communicatie

voor bedrijven in Nederland, Oostenrijk en andere Europese landen

Frisse teksten & sterke verhalen

Tekstschijven & copywriting in het Nederlands, Duits en Engels

Een schat aan ervaring in marketing- & communicatie

o.a bij overheid, onderwijs, ICT- en vastgoedbedrijven

Zoekmachine-optimalisatie en SEO-vriendelijke teksten

Maak je website beter vindbaar voor  klanten en zoekmachines

Social Media Marketing met effect

een persoolijke aanpak, die echte mensen aanspreekt

Strategie als basis voor een professionele uitvoering

Marketing- communicatiestrategie en uitvoering

Communication ARTS doet nooit onnodig moeilijk

Gezond verstand en kennis van zaken leveren samen vaak het beste resultaat

Hallo!

Met wie krijg je te maken als je met mij in zee gaat? Ik vertel je graag wat meer.

Floor Arts freelance marketing communicatie expert en tekstschrijverIk ben Floor Arts, de eigenaar van Communication ARTS. Als je een paar extra handen nodig hebt voor strategische of uitvoerende marketing en communicatie taken of voor een schrijfklus, sta ik voor je klaar. Ik werk graag met innovatieve, startende bedrijven en voor kleine en middelgrote ondernemingen in Nederland en in het buitenland. Ik werk meestal vanuit mijn thuiskantoor in de buurt van Salzburg, maar als nodig kom ik ook graag bij je langs.

Praktische ervaring & universitaire achtergrond

Nadat ik afstudeerde in de bedrijfscommunicatie werkte ik als vijf jaar als onderzoeker en docent aan de Universiteit van Amsterdam bij Communicatiewetenschap en Sociaal Wetenschappelijke Informatica. Dit beviel prima, maar op een gegeven moment wilde ik mijn theoretische kennis ook graag meer in de praktijk toepassen.  Ik verliet de universiteit en begon ongeveer 15 jaar geleden een nieuwe carriere als marketing communicatie adviseur.

Van Amsterdam naar het Oostenrijkse platteland

In 2016 kwam de volgende grote verandering, toen ik met mijn gezin naar een klein dorpje in Oostenrijk verhuisde.  Ik twijfelde er niet aan dat ik, als zeer ervaren marketing-communicatieadviseur, daar snel een leuke, uitdagende baan zou kunnen vinden. De werkelijkheid op het Oostenrijkse platteland bleek helaas iets ingewikkelder … 

In ons dorp is zowat iedereen familie van elkaar en mijn dorpsgenoten maken dankbaar gebruik van dit netwerk als zij opvang voor hun vele kinderen nodig hebben. Er is dus praktisch geen professionele kinderopvang zoals je dat in Nederland kent. Tel daarbij op dat schooldagen hier extreem kort zijn en vakanties lang en je snapt het plaatje: voltijd werken met (jonge) kinderen is hier best lastig. Ik vroeg me af wat er dan wel kon.

De geboorte van Communication ARTS

Ik was er zeker nog niet klaar voor om mijn geliefde marketing- communicatievak aan de wilgen te hangen. Dit werk houdt me scherp, prikkelt mijn creativiteit en het maakt me blij. Dus ik besloot het heft in eigen hand te nemen en richtte in 2017 Communication ARTS op.

Dit is een prima besluit geweest. Door zelfstandig freelance te werken kan ik mijn ervaring gebruiken, flexibel zijn en mijn energie stoppen in dingen die ik echt leuk vind, met mensen die ik echt leuk vind.

Wil jij een van die mensen zijn? Laat het me weten!

Wat klanten en partners zeggen over Communication ARTS

Floor is een goede planner en een vakkundige manager van marketing- en communicatieprojecten.

Floor is integer en werkt gefocust. Ze is een goede, betrouwbare partner die nooit details over het hoofd ziet. 

Ik heb enkel complimenten!

Berthilde Lammertink

Communicatie Adviseur, Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC)

Communication ARTS heeft de teksten geschreven voor de website van ons Apart-Hotel Alpenhof en de website geoptimaliseerd voor zoekmachines. In eerste instantie moesten we wel even slikken toen we de offerte kregen, maar Floor heeft ons zoveel werk uit handen genomen, dat dit het zeker waard was.

De belofte om flexibel en pragmatisch te werk te gaan, heeft Communication ARTS volledig waar gemaakt. Zelfs onze strakke deadlines waren voor Flora geen probleem. Wij vonden het erg fijn dat er steeds ruimte was om onze wensen goed in de teksten te verwerken. Het eindresultaat is een website die helemaal voldoet aan de wensen zoals we die vooraf hadden besproken.

We hebben het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt, ondanks onze eerste twijfels over de prijs. Wij zullen Communication ARTS dan ook zeker aanbevelen aan andere startende ondernemers. De samenwerking is informeel en prettig en het eindresultaat mag er wezen. 

Wendy & Marc Tobben

Eigenaren, Landhaus Alpenherz, Zillertal